Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10807
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorКононенко, Тетяна Петрівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T12:49:06Z-
dc.date.available2022-10-27T12:49:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПолстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація спеціальних форм обслуговування: опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня вищої освіти «Бакалавр». Харків: ХДУХТ, 2020. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10807-
dc.description.abstractОрганізація спеціальних форм обслуговування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectспеціальні форми обслуговуванняuk_UA
dc.subjectспоживачіuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectпотреби споживачівuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleОрганізація спеціальних форм обслуговуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
special_form_obslugovovannia_oporn_konsp_lekts_2020.pdf957.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.