Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789
Назва: Організація ресторанного господарства
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Ключові слова: обслуговування;організація;ресторанне господарство;кейтерінг;бенкет;процес обслуговування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 262 с.
Короткий огляд (реферат): Організація ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Restaurant_Hospodarst_Conspc_lecture_2019.pdf7.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.