Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T12:08:48Z-
dc.date.available2022-10-27T12:08:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 262 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789-
dc.description.abstractОрганізація ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectкейтерінгuk_UA
dc.subjectбенкетuk_UA
dc.subjectпроцес обслуговуванняuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Restaurant_Hospodarst_Conspc_lecture_2019.pdf7.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.