Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10789
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T12:08:48Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T12:08:48Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 262 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789 | - |
dc.description.abstract | Організація ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | кейтерінг | uk_UA |
dc.subject | бенкет | uk_UA |
dc.subject | процес обслуговування | uk_UA |
dc.title | Організація ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Restaurant_Hospodarst_Conspc_lecture_2019.pdf | 7.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.