Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789
Title: | Організація ресторанного господарства |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Keywords: | обслуговування;організація;ресторанне господарство;кейтерінг;бенкет;процес обслуговування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 262 с. |
Abstract: | Організація ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Restaurant_Hospodarst_Conspc_lecture_2019.pdf | 7.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.