Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789
Title: Організація ресторанного господарства
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: обслуговування;організація;ресторанне господарство;кейтерінг;бенкет;процес обслуговування
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 262 с.
Abstract: Організація ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Restaurant_Hospodarst_Conspc_lecture_2019.pdf7.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.