Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777
Назва: | Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Ключові слова: | професійна етика;етикет;готельно-ресторанний бізнес;якість послуг |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Головною метою викладання курсу є: формування у студентів системного мислення та компетностей з профксійної етики та етикету в готельному і ресторанному бізнесі; набуття компетенції з визначення вимог до і профксійної етики та етикету готелів з урахуванням їх призначення, категорії; набуття компетенції з розробки складових професійної етики та етикету, залежно від класифікації закладів ресторанного господарства; забезпечення належного рівня якості послуг в аспекті організації надання послуг у готельному та ресторанному бізнесі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Professional_ethics_etiquette_MV_2018.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.