Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T11:36:09Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T11:36:09Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777 | - |
dc.description.abstract | Головною метою викладання курсу є: формування у студентів системного мислення та компетностей з профксійної етики та етикету в готельному і ресторанному бізнесі; набуття компетенції з визначення вимог до і профксійної етики та етикету готелів з урахуванням їх призначення, категорії; набуття компетенції з розробки складових професійної етики та етикету, залежно від класифікації закладів ресторанного господарства; забезпечення належного рівня якості послуг в аспекті організації надання послуг у готельному та ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | професійна етика | uk_UA |
dc.subject | етикет | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | якість послуг | uk_UA |
dc.title | Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Professional_ethics_etiquette_MV_2018.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.