Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T11:36:09Z-
dc.date.available2022-10-27T11:36:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777-
dc.description.abstractГоловною метою викладання курсу є: формування у студентів системного мислення та компетностей з профксійної етики та етикету в готельному і ресторанному бізнесі; набуття компетенції з визначення вимог до і профксійної етики та етикету готелів з урахуванням їх призначення, категорії; набуття компетенції з розробки складових професійної етики та етикету, залежно від класифікації закладів ресторанного господарства; забезпечення належного рівня якості послуг в аспекті організації надання послуг у готельному та ресторанному бізнесі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпрофесійна етикаuk_UA
dc.subjectетикетuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectякість послугuk_UA
dc.titleПрофесійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Professional_ethics_etiquette_MV_2018.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.