Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777
Title: Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: професійна етика;етикет;готельно-ресторанний бізнес;якість послуг
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 51 с.
Abstract: Головною метою викладання курсу є: формування у студентів системного мислення та компетностей з профксійної етики та етикету в готельному і ресторанному бізнесі; набуття компетенції з визначення вимог до і профксійної етики та етикету готелів з урахуванням їх призначення, категорії; набуття компетенції з розробки складових професійної етики та етикету, залежно від класифікації закладів ресторанного господарства; забезпечення належного рівня якості послуг в аспекті організації надання послуг у готельному та ресторанному бізнесі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Professional_ethics_etiquette_MV_2018.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.