Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10750
Название: Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини
Авторы: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Ключевые слова: овочева сировина;пастоподібні концентрати;напої
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини.
The physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_47.pdf490.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.