Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.date.accessioned2022-10-27T10:32:28Z-
dc.date.available2022-10-27T10:32:28Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750-
dc.description.abstractДосліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectовочева сировинаuk_UA
dc.subjectпастоподібні концентратиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.titleОцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_47.pdf490.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.