Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10750
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Маяк, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T10:32:28Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T10:32:28Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750 | - |
dc.description.abstract | Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | овочева сировина | uk_UA |
dc.subject | пастоподібні концентрати | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_47.pdf | 490.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.