Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750
Title: | Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини |
Authors: | Черевко, О. І. Маяк, О. А. |
Keywords: | овочева сировина;пастоподібні концентрати;напої |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290. |
Abstract: | Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. The physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_47.pdf | 490.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.