Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750
Title: Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини
Authors: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Keywords: овочева сировина;пастоподібні концентрати;напої
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290.
Abstract: Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини.
The physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_47.pdf490.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.