Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
Назва: Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Полстяна, Надія Володимирівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Ключові слова: науково-дослідницька діяльність;заклади ресторанного господарства;проектування підприємств громадського харчування;дипломне проектування;бакалавр
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
ISBN: 978-966-405-471-0
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf3.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.