Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
Название: Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Полстяна, Надія Володимирівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Ключевые слова: науково-дослідницька діяльність;заклади ресторанного господарства;проектування підприємств громадського харчування;дипломне проектування;бакалавр
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с.
Краткий осмотр (реферат): У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
ISBN: 978-966-405-471-0
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf3.81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.