Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
Название: | Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування |
Авторы: | Терешкін, Олег Георгійович Малюк, Людмила Петрівна Давидова, Оксана Юріївна Полстяна, Надія Володимирівна Федак, Вікторія Ігорівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Ключевые слова: | науково-дослідницька діяльність;заклади ресторанного господарства;проектування підприємств громадського харчування;дипломне проектування;бакалавр |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745 |
ISBN: | 978-966-405-471-0 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf | 3.81 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.