Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorФедак, Вікторія Ігорівна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T10:28:07Z-
dc.date.available2022-10-27T10:28:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-471-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745-
dc.description.abstractУ посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectнауково-дослідницька діяльністьuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпроектування підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectдипломне проектуванняuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.titleГотельно-ресторанна справа. Дипломне проектуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf3.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.