Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10745
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, Олег Георгійович | - |
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Давидова, Оксана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Полстяна, Надія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Федак, Вікторія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T10:28:07Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T10:28:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-471-0 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745 | - |
dc.description.abstract | У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | науково-дослідницька діяльність | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | проектування підприємств громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | дипломне проектування | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.title | Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf | 3.81 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.