Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
Title: | Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування |
Authors: | Терешкін, Олег Георгійович Малюк, Людмила Петрівна Давидова, Оксана Юріївна Полстяна, Надія Володимирівна Федак, Вікторія Ігорівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Keywords: | науково-дослідницька діяльність;заклади ресторанного господарства;проектування підприємств громадського харчування;дипломне проектування;бакалавр |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с. |
Abstract: | У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745 |
ISBN: | 978-966-405-471-0 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf | 3.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.