Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
Title: Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування
Authors: Терешкін, Олег Георгійович
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Полстяна, Надія Володимирівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: науково-дослідницька діяльність;заклади ресторанного господарства;проектування підприємств громадського харчування;дипломне проектування;бакалавр
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Полстяна Н. В., Федак В. І., Варипаєва Л. М. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2018. 160 с.
Abstract: У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745
ISBN: 978-966-405-471-0
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf3.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.