Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Назва: | Основи гостинності |
Автори: | Балацька, Наталія Юріївна |
Ключові слова: | обслуговування;гостинність;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Балацька Н. Ю. Основи гостинності: методичні вказівки для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 83 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання дисципліни - формування у студентів уявлення про загальні аспекти сфери гостинності, історичні факти зародження, розвитку та сучасні тенденції готельно-ресторанної справи та фактори, які впливали на цей процес, про роль обслуговуючого персоналу у створенні атмосфери гостинності у закладах готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Samost_robota_Osnovy_gostin_MV_2017.pdf | 737.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.