Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Назва: Основи гостинності
Автори: Балацька, Наталія Юріївна
Ключові слова: обслуговування;гостинність;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Балацька Н. Ю. Основи гостинності: методичні вказівки для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни - формування у студентів уявлення про загальні аспекти сфери гостинності, історичні факти зародження, розвитку та сучасні тенденції готельно-ресторанної справи та фактори, які впливали на цей процес, про роль обслуговуючого персоналу у створенні атмосфери гостинності у закладах готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samost_robota_Osnovy_gostin_MV_2017.pdf737.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.