Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Название: | Основи гостинності |
Авторы: | Балацька, Наталія Юріївна |
Ключевые слова: | обслуговування;гостинність;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Балацька Н. Ю. Основи гостинності: методичні вказівки для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 83 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета викладання дисципліни - формування у студентів уявлення про загальні аспекти сфери гостинності, історичні факти зародження, розвитку та сучасні тенденції готельно-ресторанної справи та фактори, які впливали на цей процес, про роль обслуговуючого персоналу у створенні атмосфери гостинності у закладах готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Samost_robota_Osnovy_gostin_MV_2017.pdf | 737.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.