Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10693
Назва: | Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Терешкін, Олег Георгійович Балацька, Наталія Юріївна |
Ключові слова: | архітектурно-будивельне проектування;готелі;проектування;ресторани;готельно-ресторанне господарство;технологічні розрахунки |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Терешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для самостійної роботи; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Програма дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і навичок з питань проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу. У процесі вивчення дисципліни студенти набувають досвіду в самостійному проектуванні різних типів об'єктів готельно-ресторанного господарства, здійснюють їх техніко-економічне обґрунтування, вирішують питання модернізації технологій, технічного переоснащення та змінення профілю підприємств, опановують практичні аспекти моделювання сервісно-виробничих процесів закладів готельно-ресторанного господарства та забезпечення їх апаратурного оформлення; принципи розробки просторового рішення закладів відповідно до моделі їх роботи, нормативних вимог. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10693 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Proektuvan_samost_rab_МВ_2015.pdf | 437.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.