Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10693
Назва: Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Балацька, Наталія Юріївна
Ключові слова: архітектурно-будивельне проектування;готелі;проектування;ресторани;готельно-ресторанне господарство;технологічні розрахунки
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для самостійної роботи; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Програма дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і навичок з питань проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу. У процесі вивчення дисципліни студенти набувають досвіду в самостійному проектуванні різних типів об'єктів готельно-ресторанного господарства, здійснюють їх техніко-економічне обґрунтування, вирішують питання модернізації технологій, технічного переоснащення та змінення профілю підприємств, опановують практичні аспекти моделювання сервісно-виробничих процесів закладів готельно-ресторанного господарства та забезпечення їх апаратурного оформлення; принципи розробки просторового рішення закладів відповідно до моделі їх роботи, нормативних вимог.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10693
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Proektuvan_samost_rab_МВ_2015.pdf437.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.