Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorБалацька, Наталія Юріївна-
dc.date.accessioned2022-10-27T07:37:30Z-
dc.date.available2022-10-27T07:37:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для самостійної роботи; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10693-
dc.description.abstractПрограма дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і навичок з питань проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу. У процесі вивчення дисципліни студенти набувають досвіду в самостійному проектуванні різних типів об'єктів готельно-ресторанного господарства, здійснюють їх техніко-економічне обґрунтування, вирішують питання модернізації технологій, технічного переоснащення та змінення профілю підприємств, опановують практичні аспекти моделювання сервісно-виробничих процесів закладів готельно-ресторанного господарства та забезпечення їх апаратурного оформлення; принципи розробки просторового рішення закладів відповідно до моделі їх роботи, нормативних вимог.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectархітектурно-будивельне проектуванняuk_UA
dc.subjectготеліuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectрестораниuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтехнологічні розрахункиuk_UA
dc.titleПроектування об'єктів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Proektuvan_samost_rab_МВ_2015.pdf437.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.