Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10663
Название: | Deutsch für technologen .Teil 2 |
Авторы: | Скриннік, Наталія Анатоліївна |
Ключевые слова: | харчові технології;інженерія |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Deutsch für technologen .Teil 2: методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"; уклад. Н. А. Скриннік. Харків : ХДУХТ, 2018. 142 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні рекомендації призначені для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія», які володіють німецькою мовою на рівні, вищому за середній. Мета методичних рекомендацій – розвинути та поглибити мовленнєві навички з німецької технічної мови шляхом низки комунікативних завдань, таких як порівняння, обгрунтування, опису, реферування, а також дефініції та тлумачення окремих понять і термінів. Навчальний матеріал рекомендацій навчить майбутніх технологів працювати із фаховою літературою, вести наукові дискусії, а також працювати з таблицями, схемами та з цифровим матеріалом. За обсягом матеріалу методичні рекомендації можуть охоплювати два семестри. Рекомендації мають три частини та складаються з 21 тематичної лекції, додатка та граматичного довідника. Кожна лекція включає в себе тексти А і В (аналітичні) та діалог для розвитку вмінь та навичок усного мовлення, лексичні й граматичні вправи, а також вправи на словотворення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10663 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomendaciyi_deutsch_fur_technologen_teil_2_2018.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.