Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10663
Название: Deutsch für technologen .Teil 2
Авторы: Скриннік, Наталія Анатоліївна
Ключевые слова: харчові технології;інженерія
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Deutsch für technologen .Teil 2: методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"; уклад. Н. А. Скриннік. Харків : ХДУХТ, 2018. 142 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія», які володіють німецькою мовою на рівні, вищому за середній. Мета методичних рекомендацій – розвинути та поглибити мовленнєві навички з німецької технічної мови шляхом низки комунікативних завдань, таких як порівняння, обгрунтування, опису, реферування, а також дефініції та тлумачення окремих понять і термінів. Навчальний матеріал рекомендацій навчить майбутніх технологів працювати із фаховою літературою, вести наукові дискусії, а також працювати з таблицями, схемами та з цифровим матеріалом. За обсягом матеріалу методичні рекомендації можуть охоплювати два семестри. Рекомендації мають три частини та складаються з 21 тематичної лекції, додатка та граматичного довідника. Кожна лекція включає в себе тексти А і В (аналітичні) та діалог для розвитку вмінь та навичок усного мовлення, лексичні й граматичні вправи, а також вправи на словотворення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10663
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomendaciyi_deutsch_fur_technologen_teil_2_2018.pdf2.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.