Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10663
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкриннік, Наталія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-10-26T18:58:06Z-
dc.date.available2022-10-26T18:58:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationDeutsch für technologen .Teil 2: методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"; уклад. Н. А. Скриннік. Харків : ХДУХТ, 2018. 142 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10663-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія», які володіють німецькою мовою на рівні, вищому за середній. Мета методичних рекомендацій – розвинути та поглибити мовленнєві навички з німецької технічної мови шляхом низки комунікативних завдань, таких як порівняння, обгрунтування, опису, реферування, а також дефініції та тлумачення окремих понять і термінів. Навчальний матеріал рекомендацій навчить майбутніх технологів працювати із фаховою літературою, вести наукові дискусії, а також працювати з таблицями, схемами та з цифровим матеріалом. За обсягом матеріалу методичні рекомендації можуть охоплювати два семестри. Рекомендації мають три частини та складаються з 21 тематичної лекції, додатка та граматичного довідника. Кожна лекція включає в себе тексти А і В (аналітичні) та діалог для розвитку вмінь та навичок усного мовлення, лексичні й граматичні вправи, а також вправи на словотворення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінженеріяuk_UA
dc.titleDeutsch für technologen .Teil 2uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomendaciyi_deutsch_fur_technologen_teil_2_2018.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.