Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10663
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скриннік, Наталія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T18:58:06Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T18:58:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Deutsch für technologen .Teil 2: методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"; уклад. Н. А. Скриннік. Харків : ХДУХТ, 2018. 142 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10663 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія», які володіють німецькою мовою на рівні, вищому за середній. Мета методичних рекомендацій – розвинути та поглибити мовленнєві навички з німецької технічної мови шляхом низки комунікативних завдань, таких як порівняння, обгрунтування, опису, реферування, а також дефініції та тлумачення окремих понять і термінів. Навчальний матеріал рекомендацій навчить майбутніх технологів працювати із фаховою літературою, вести наукові дискусії, а також працювати з таблицями, схемами та з цифровим матеріалом. За обсягом матеріалу методичні рекомендації можуть охоплювати два семестри. Рекомендації мають три частини та складаються з 21 тематичної лекції, додатка та граматичного довідника. Кожна лекція включає в себе тексти А і В (аналітичні) та діалог для розвитку вмінь та навичок усного мовлення, лексичні й граматичні вправи, а також вправи на словотворення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | інженерія | uk_UA |
dc.title | Deutsch für technologen .Teil 2 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomendaciyi_deutsch_fur_technologen_teil_2_2018.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.