Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660
Назва: | Промислові технології переробки м'яса, молока та риби |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Терешкін, Олег Георгійович Гурський, Петро Васильович Ладика, Володимир Іванович Янчева, Марина Олександрівна Камсуліна, Наталія Валеріївна Саєнко, Сергій Юрійович Хомічак, Любомир Михайлович |
Ключові слова: | технологія м’яса;технологія молока;технологія риби;безпека харчових продуктів;харчові виробництва;технологічні процеси;формування якості |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Київ: ІНКОС |
Бібліографічний опис: | Перцевий Ф. В., Терешкін О. Г., Гурський П. В., Ладика В. І., Янчева М. О., Камсуліна Н. В., Саєнко С. Ю., Хомічак Л. М. Промислові технології переробки м'яса, молока та риби: підручник. Київ: ІНКОС, 2014. 340 с. |
Короткий огляд (реферат): | В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологіч-них схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів.Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України.Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660 |
ISBN: | 978-617-598-098-9 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prom_technologies_P_2014.pdf | 10.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.