Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorЛадика, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorСаєнко, Сергій Юрійович-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.date.accessioned2022-10-26T18:36:55Z-
dc.date.available2022-10-26T18:36:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПерцевий Ф. В., Терешкін О. Г., Гурський П. В., Ладика В. І., Янчева М. О., Камсуліна Н. В., Саєнко С. Ю., Хомічак Л. М. Промислові технології переробки м'яса, молока та риби: підручник. Київ: ІНКОС, 2014. 340 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-598-098-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660-
dc.description.abstractВ підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологіч-них схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів.Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України.Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: ІНКОСuk_UA
dc.subjectтехнологія м’ясаuk_UA
dc.subjectтехнологія молокаuk_UA
dc.subjectтехнологія рибиuk_UA
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectформування якостіuk_UA
dc.titleПромислові технології переробки м'яса, молока та рибиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Підручники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prom_technologies_P_2014.pdf10.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.