Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660
Название: Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Терешкін, Олег Георгійович
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Володимир Іванович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Саєнко, Сергій Юрійович
Хомічак, Любомир Михайлович
Ключевые слова: технологія м’яса;технологія молока;технологія риби;безпека харчових продуктів;харчові виробництва;технологічні процеси;формування якості
Дата публикации: 2014
Издательство: Київ: ІНКОС
Библиографическое описание: Перцевий Ф. В., Терешкін О. Г., Гурський П. В., Ладика В. І., Янчева М. О., Камсуліна Н. В., Саєнко С. Ю., Хомічак Л. М. Промислові технології переробки м'яса, молока та риби: підручник. Київ: ІНКОС, 2014. 340 с.
Краткий осмотр (реферат): В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологіч-них схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів.Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України.Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660
ISBN: 978-617-598-098-9
Располагается в коллекциях:Підручники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Prom_technologies_P_2014.pdf10.84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.