Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649
Название: | Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами |
Авторы: | Малюк, Людмила Петрівна Балацька, Наталія Юріївна |
Ключевые слова: | нестабільність постачання;матеріальні запаси;коливання попиту;управління виробництвом;ресторанне господарство;управління запасами |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами: методичні вказівки з виконання практичного заняття для студентів спеціальностей 7.140101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа», 7.05170112, 8.05170112 «Технологія харчування»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 42 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні матеріальними запасами у готельному і ресторанному господарстві. Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо створення системи управління матеріальними запасами в готельному та ресторанному господарстві що дозволяє забезпечити безперебійність виробничого й торговельного процесу при мінімальних витратах на утримання запасів; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань із визначення оптимального рівня запасів у логістичних системах, їх класифікації. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ABC_analysis_МВ_2013.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.