Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorБалацька, Наталія Юріївна-
dc.date.accessioned2022-10-26T17:56:09Z-
dc.date.available2022-10-26T17:56:09Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Балацька Н. Ю. Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами: методичні вказівки з виконання практичного заняття для студентів спеціальностей 7.140101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа», 7.05170112, 8.05170112 «Технологія харчування»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649-
dc.description.abstractМетою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні матеріальними запасами у готельному і ресторанному господарстві. Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо створення системи управління матеріальними запасами в готельному та ресторанному господарстві що дозволяє забезпечити безперебійність виробничого й торговельного процесу при мінімальних витратах на утримання запасів; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань із визначення оптимального рівня запасів у логістичних системах, їх класифікації. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectнестабільність постачанняuk_UA
dc.subjectматеріальні запасиuk_UA
dc.subjectколивання попитуuk_UA
dc.subjectуправління виробництвомuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectуправління запасамиuk_UA
dc.titleМетодика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ABC_analysis_МВ_2013.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.