Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Title: | Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна |
Keywords: | заготівельні цеха;організація виробництва;просторово-технологічна організація;робочі місця;інвентарь;кваліфікаційні вимоги;ресторанне господарство;техніка безпеки |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства: практикум до проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с. |
Abstract: | Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів. Для удосконалення організації виробництва передбачається: розробка прогресивної технології виробництва продукції в закладах ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vyrobn_zagotov_tekha_P_2012.pdf | 3.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.