Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Название: | Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства |
Авторы: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна |
Ключевые слова: | заготівельні цеха;організація виробництва;просторово-технологічна організація;робочі місця;інвентарь;кваліфікаційні вимоги;ресторанне господарство;техніка безпеки |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства: практикум до проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів. Для удосконалення організації виробництва передбачається: розробка прогресивної технології виробництва продукції в закладах ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyrobn_zagotov_tekha_P_2012.pdf | 3.09 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.