Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кононенко, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Полстяна, Надія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T17:21:02Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T17:21:02Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства: практикум до проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644 | - |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів. Для удосконалення організації виробництва передбачається: розробка прогресивної технології виробництва продукції в закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | заготівельні цеха | uk_UA |
dc.subject | організація виробництва | uk_UA |
dc.subject | просторово-технологічна організація | uk_UA |
dc.subject | робочі місця | uk_UA |
dc.subject | інвентарь | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційні вимоги | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | техніка безпеки | uk_UA |
dc.title | Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vyrobn_zagotov_tekha_P_2012.pdf | 3.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.