Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorКононенко, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-26T17:21:02Z-
dc.date.available2022-10-26T17:21:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства: практикум до проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644-
dc.description.abstractРесторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів. Для удосконалення організації виробництва передбачається: розробка прогресивної технології виробництва продукції в закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectзаготівельні цехаuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectпросторово-технологічна організаціяuk_UA
dc.subjectробочі місцяuk_UA
dc.subjectінвентарьuk_UA
dc.subjectкваліфікаційні вимогиuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтехніка безпекиuk_UA
dc.titleМоделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vyrobn_zagotov_tekha_P_2012.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.