Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Назва: Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Ключові слова: заготівельні цеха;організація виробництва;просторово-технологічна організація;робочі місця;інвентарь;кваліфікаційні вимоги;ресторанне господарство;техніка безпеки
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства: практикум до проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с.
Короткий огляд (реферат): Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів. Для удосконалення організації виробництва передбачається: розробка прогресивної технології виробництва продукції в закладах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyrobn_zagotov_tekha_P_2012.pdf3.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.