Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Title: Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Keywords: заготівельні цеха;організація виробництва;просторово-технологічна організація;робочі місця;інвентарь;кваліфікаційні вимоги;ресторанне господарство;техніка безпеки
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства: практикум до проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с.
Abstract: Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів. Для удосконалення організації виробництва передбачається: розробка прогресивної технології виробництва продукції в закладах ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10644
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vyrobn_zagotov_tekha_P_2012.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.