Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638
Назва: Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Усіна, Алла Іванівна
Ключові слова: декантування вина;система оцінювання вина;класифікація вина;проведення дегустації
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Проведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Wine_tasting_P_2011.pdf733.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.