Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10638
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кононенко, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Усіна, Алла Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T16:58:53Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T16:58:53Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638 | - |
dc.description.abstract | Проведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУ | uk_UA |
dc.subject | декантування вина | uk_UA |
dc.subject | система оцінювання вина | uk_UA |
dc.subject | класифікація вина | uk_UA |
dc.subject | проведення дегустації | uk_UA |
dc.title | Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Wine_tasting_P_2011.pdf | 733.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.