Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorКононенко, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorУсіна, Алла Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-26T16:58:53Z-
dc.date.available2022-10-26T16:58:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638-
dc.description.abstractПроведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУuk_UA
dc.subjectдекантування винаuk_UA
dc.subjectсистема оцінювання винаuk_UA
dc.subjectкласифікація винаuk_UA
dc.subjectпроведення дегустаціїuk_UA
dc.titleМоделювання процесу підготовки та проведення дегустації винаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wine_tasting_P_2011.pdf733.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.