Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10638
Название: Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина
Авторы: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Усіна, Алла Іванівна
Ключевые слова: декантування вина;система оцінювання вина;класифікація вина;проведення дегустації
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУ
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с.
Краткий осмотр (реферат): Проведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Wine_tasting_P_2011.pdf733.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.