Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10638
Название: | Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина |
Авторы: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Усіна, Алла Іванівна |
Ключевые слова: | декантування вина;система оцінювання вина;класифікація вина;проведення дегустації |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУ |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Wine_tasting_P_2011.pdf | 733.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.