Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10638
Title: | Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Усіна, Алла Іванівна |
Keywords: | декантування вина;система оцінювання вина;класифікація вина;проведення дегустації |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУ |
Citation: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с. |
Abstract: | Проведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wine_tasting_P_2011.pdf | 733.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.