Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638
Title: Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Усіна, Алла Іванівна
Keywords: декантування вина;система оцінювання вина;класифікація вина;проведення дегустації
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУ
Citation: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Усіна А. І. Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина: практикум до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 69 с.
Abstract: Проведення лабораторних занять спрямоване на визначення шляхів підвищення рівня сервісного обслуговування споживачів у закладах рестораного господарства. Практикум розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з дисципліни «Організація роботи сомельє» з напряму знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10638
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wine_tasting_P_2011.pdf733.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.