Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Title: | Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» |
Authors: | Полстяна, Надія Володимирівна |
Keywords: | ресторанний бізнес;реклама;концепція ресторану;цінова політика;асортиментна політика;організація обслуговування;заклади ресторанного господарства |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Полстяна Н. В. Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 38 с. |
Abstract: | «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів галузі знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» полягає в набутті студентами спеціальних знань та практичних навичок з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Polstyana_special_form_P_2010.pdf | 258.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.