Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-26T16:05:01Z-
dc.date.available2022-10-26T16:05:01Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПолстяна Н. В. Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611-
dc.description.abstract«Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів галузі знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» полягає в набутті студентами спеціальних знань та практичних навичок з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectрекламаuk_UA
dc.subjectконцепція ресторануuk_UA
dc.subjectцінова політикаuk_UA
dc.subjectасортиментна політикаuk_UA
dc.subjectорганізація обслуговуванняuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleПрактикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Polstyana_special_form_P_2010.pdf258.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.