Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Название: | Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» |
Авторы: | Полстяна, Надія Володимирівна |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес;реклама;концепція ресторану;цінова політика;асортиментна політика;організація обслуговування;заклади ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Полстяна Н. В. Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 38 с. |
Краткий осмотр (реферат): | «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів галузі знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» полягає в набутті студентами спеціальних знань та практичних навичок з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Polstyana_special_form_P_2010.pdf | 258.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.