Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Назва: Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування»
Автори: Полстяна, Надія Володимирівна
Ключові слова: ресторанний бізнес;реклама;концепція ресторану;цінова політика;асортиментна політика;організація обслуговування;заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Полстяна Н. В. Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 38 с.
Короткий огляд (реферат): «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів галузі знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» полягає в набутті студентами спеціальних знань та практичних навичок з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polstyana_special_form_P_2010.pdf258.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.