Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Назва: | Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» |
Автори: | Полстяна, Надія Володимирівна |
Ключові слова: | ресторанний бізнес;реклама;концепція ресторану;цінова політика;асортиментна політика;організація обслуговування;заклади ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Полстяна Н. В. Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 38 с. |
Короткий огляд (реферат): | «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів галузі знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» полягає в набутті студентами спеціальних знань та практичних навичок з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Polstyana_special_form_P_2010.pdf | 258.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.