Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Title: Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування»
Authors: Полстяна, Надія Володимирівна
Keywords: ресторанний бізнес;реклама;концепція ресторану;цінова політика;асортиментна політика;організація обслуговування;заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Полстяна Н. В. Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 38 с.
Abstract: «Організація спеціальних форм обслуговування» для студентів галузі знань 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» полягає в набутті студентами спеціальних знань та практичних навичок з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10611
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Polstyana_special_form_P_2010.pdf258.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.