Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603
Назва: | Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості |
Автори: | Давидова, Оксана Юріївна Балацька, Наталія Юріївна |
Ключові слова: | партіонно-технологічний метод;робочий конвеєр;потокове виробництво;непотоковий метод |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Давидова О.Ю., Балацька Н.Ю. Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки з виконання практичних занять для студентів напрямів підготовки 6.050100 «Економіка підприємства», 6.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 6.091706 «Технологія зберігання, консервування плодів та овочів»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 29 с. |
Короткий огляд (реферат): | Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо організації потокового виробництва на підприємствах харчової промисловості; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань з питань щодо ознак організації потокового виробництва, основних видів та форм потокових ліній, їх класифікації; придбанню практичних навичок та вміння вирішення завдань із визначення основних календарно-планових нормативів потокових ліній з метою забезпечення чіткої організації потокових ліній та досягнення раціонального планування їх роботи й, тим самим, поліпшення усіх економічних показників роботи підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Method_Potochn_Linii_MV_2010.pdf | 633.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.