Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603
Назва: Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості
Автори: Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталія Юріївна
Ключові слова: партіонно-технологічний метод;робочий конвеєр;потокове виробництво;непотоковий метод
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Давидова О.Ю., Балацька Н.Ю. Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки з виконання практичних занять для студентів напрямів підготовки 6.050100 «Економіка підприємства», 6.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 6.091706 «Технологія зберігання, консервування плодів та овочів»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 29 с.
Короткий огляд (реферат): Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо організації потокового виробництва на підприємствах харчової промисловості; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань з питань щодо ознак організації потокового виробництва, основних видів та форм потокових ліній, їх класифікації; придбанню практичних навичок та вміння вирішення завдань із визначення основних календарно-планових нормативів потокових ліній з метою забезпечення чіткої організації потокових ліній та досягнення раціонального планування їх роботи й, тим самим, поліпшення усіх економічних показників роботи підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Method_Potochn_Linii_MV_2010.pdf633.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.