Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorБалацька, Наталія Юріївна-
dc.date.accessioned2022-10-26T15:27:18Z-
dc.date.available2022-10-26T15:27:18Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДавидова О.Ю., Балацька Н.Ю. Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки з виконання практичних занять для студентів напрямів підготовки 6.050100 «Економіка підприємства», 6.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 6.091706 «Технологія зберігання, консервування плодів та овочів»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 29 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603-
dc.description.abstractВиконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо організації потокового виробництва на підприємствах харчової промисловості; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань з питань щодо ознак організації потокового виробництва, основних видів та форм потокових ліній, їх класифікації; придбанню практичних навичок та вміння вирішення завдань із визначення основних календарно-планових нормативів потокових ліній з метою забезпечення чіткої організації потокових ліній та досягнення раціонального планування їх роботи й, тим самим, поліпшення усіх економічних показників роботи підприємства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпартіонно-технологічний методuk_UA
dc.subjectробочий конвеєрuk_UA
dc.subjectпотокове виробництвоuk_UA
dc.subjectнепотоковий методuk_UA
dc.titleМетоди організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Method_Potochn_Linii_MV_2010.pdf633.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.