Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10466
Назва: Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості
Автори: Терешкін, О. Г.
Дядюк, М. А.
Горєлков, Д. В.
Ключові слова: механiчне обладнання;очищення плодів перцю;підприємства харчової промисловості;ресторанне господарство
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Дядюк М. А., Горєлков Д. В. Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 273-281.
Короткий огляд (реферат): Надано характеристику застосування засобів механізації трудомістких процесів за допомогою механiчного обладнання як сучасного напряму науково технiчного прогресу на переробних підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства, доведені їх практичне значення, економічна та соціальна ефективність.
The process of using means of mechanization of labor-consuming processes with the help of mechanical equipment as a modern direction of scientific and tech nical progress in food processing and restaurant business enterprises are character ized. Their practical value, economic and social effectiveness are proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10466
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_45.pdf903.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.