Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10466
Название: Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості
Авторы: Терешкін, О. Г.
Дядюк, М. А.
Горєлков, Д. В.
Ключевые слова: механiчне обладнання;очищення плодів перцю;підприємства харчової промисловості;ресторанне господарство
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Дядюк М. А., Горєлков Д. В. Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 273-281.
Краткий осмотр (реферат): Надано характеристику застосування засобів механізації трудомістких процесів за допомогою механiчного обладнання як сучасного напряму науково технiчного прогресу на переробних підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства, доведені їх практичне значення, економічна та соціальна ефективність.
The process of using means of mechanization of labor-consuming processes with the help of mechanical equipment as a modern direction of scientific and tech nical progress in food processing and restaurant business enterprises are character ized. Their practical value, economic and social effectiveness are proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10466
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_45.pdf903.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.