Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10461
Название: Методичні вказівки для проходження переддипломної (внутрішньовузівської) практики для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування»
Авторы: Акімова, Наталія Сергіївна
Кашперська, Анастасія Іванівна
Говоруха, Олена Олександрівна
Ключевые слова: облік;оподаткування;преддипломна практика;внутрішньовузівська практика
Дата публикации: 2020
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Методичні вказівки для проходження переддипломної (внутрішньовузівської) практики для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Акімова Н.С., Кашперська А.І., Говоруха О.О. Харків : ХДУХТ, 2020. 50 с.
Краткий осмотр (реферат): Переддипломна практика є важливою складовою частиною навчального процесу з підготовки фахівців за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Основними завданнями переддипломної практики є підвищення якості професійної підготовки фахівців, закріплення отриманих знань з бухгалтерського обліку, перевірку уміння студентів користуватися законодавчими та нормативними документами, зміцнення зв'язку навчання з практичною діяльністю. Методичні вказівки побудовано таким чином, щоб максимально полегшити сприйняття матеріалу. Для цього наведений список літературних джерел.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10461
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkazivki_preddiplomna_praktika_2020.pdf1.89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.