Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Название: Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів
Авторы: Семенюк, Д. П.
Куценко, В. А.
Головко, М. П.
Ключевые слова: печериці;культивовані гриби;заморожена продукція;холодильна обробка
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Семенюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 220-226.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання попередньої обробки культивованих грибів - печериць - для отримання замороженої продукції та удосконалення обладнання з метою забезпечення високої якості готового продукту.
The question of pre-treatment of cultivated mushrooms - champignons for frozen products acquiring and equipment upgrading to ensure high-quality finished product is overviewed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_36.pdf706.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.