Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеменюк, Д. П.-
dc.contributor.authorКуценко, В. А.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.date.accessioned2022-10-25T12:55:39Z-
dc.date.available2022-10-25T12:55:39Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСеменюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 220-226.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421-
dc.description.abstractРозглянуто питання попередньої обробки культивованих грибів - печериць - для отримання замороженої продукції та удосконалення обладнання з метою забезпечення високої якості готового продукту.uk_UA
dc.description.abstractThe question of pre-treatment of cultivated mushrooms - champignons for frozen products acquiring and equipment upgrading to ensure high-quality finished product is overviewed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпечериціuk_UA
dc.subjectкультивовані грибиuk_UA
dc.subjectзаморожена продукціяuk_UA
dc.subjectхолодильна обробкаuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_36.pdf706.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.