Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семенюк, Д. П. | - |
dc.contributor.author | Куценко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T12:55:39Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T12:55:39Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Семенюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 220-226. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання попередньої обробки культивованих грибів - печериць - для отримання замороженої продукції та удосконалення обладнання з метою забезпечення високої якості готового продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of pre-treatment of cultivated mushrooms - champignons for frozen products acquiring and equipment upgrading to ensure high-quality finished product is overviewed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | печериці | uk_UA |
dc.subject | культивовані гриби | uk_UA |
dc.subject | заморожена продукція | uk_UA |
dc.subject | холодильна обробка | uk_UA |
dc.title | Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_36.pdf | 706.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.