Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10391
Название: | Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом |
Авторы: | Потапов, В. О. Петренко, О. В. Білецький, Е. В. |
Ключевые слова: | жарильний апарат;проміжний обіграв;кремнійорганічний теплоносій;процеси тепловіддачі |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Потапов В. О., Петренко О. В., Білецький Е. В. Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 187-194. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано методику визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з непрямим обігрівом кремнійорганічним теплоносієм, яка дозволяє адекватно оцінити процеси тепловіддачі від нагрівальних елементів до проміжного теплоносія, від проміжного теплоносія до робочої поверхні, від робочої поверхні до харчового жиру. The method of determination of heat-transfer characteristics of universal fryer apparatus with the indirect heating by silicon organic heat-carrier is offered, which allows adequately to estimate the processes of heat transfer from heaters to intermediate heat-carrier, from intermediate heat-carrier to the working surface, from a working surface to food fat. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10391 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_31.pdf | 581.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.