Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10337
Название: Підвищення ефективності роботи роторного випарника
Авторы: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Ключевые слова: рослинна сировина;роторний випарник;концентрування;пюре
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Підвищення ефективності роботи роторного випарника. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 161-165.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість підвищення ефективності використання роторного плівкового апарата. Запропоновано установку, яка дозволить знизити зону нагрівання за рахунок використання енергії вторинної пари під час концентрування пюреподібної рослинної сировини.
Possibility of increase of efficiency of the use of rotor pellicle vehicle is con sidered. Setting is offered allowing to reduce the area of heating of vehicle due to using of energy of the second steam for the concentration of puree of vivid wild growing digister.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10337
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_27.pdf363.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.