Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.date.accessioned2022-10-24T18:10:27Z-
dc.date.available2022-10-24T18:10:27Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Підвищення ефективності роботи роторного випарника. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 161-165.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10337-
dc.description.abstractРозглянуто можливість підвищення ефективності використання роторного плівкового апарата. Запропоновано установку, яка дозволить знизити зону нагрівання за рахунок використання енергії вторинної пари під час концентрування пюреподібної рослинної сировини.uk_UA
dc.description.abstractPossibility of increase of efficiency of the use of rotor pellicle vehicle is con sidered. Setting is offered allowing to reduce the area of heating of vehicle due to using of energy of the second steam for the concentration of puree of vivid wild growing digister.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectроторний випарникuk_UA
dc.subjectконцентруванняuk_UA
dc.subjectпюреuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності роботи роторного випарникаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_27.pdf363.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.