Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10336
Назва: Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки
Автори: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Лебединець, І. В.
Ключові слова: апарати теплової обробки;комбіновані способи теплової обробки
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Лебединець І. В. Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 153-161.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологічні показники та функціональні можливості апаратів для реалізації комбінованих способів теплової обробки.
Technological indexes and functional possibilities of vehicles for realization of the combined methods of thermal treatment are explored.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10336
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_26.pdf611.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.